Over StudieKalf

Tijdens het studeren ontdek je dat je uittreksels niet deugen. Er ontbreekt belangrijke informatie, ze zijn totaal onoverzichtelijk en staan ook nog eens bol van de irritante taalfouten. Je moet in deze tijd steeds sneller je studiepunten zien binnen te halen. Dan moet je er ook vanuit kunnen gaan dat je uittreksels deugen. Dat is precies waarom StudieKalf.nl voor de beste uittreksels zorgt. En nee, dat kost je helemaal niet de hoofdprijs.

Waarom zijn wij zo goed?
De uittreksels van StudieKalf.nl zijn zo goed omdat ze worden geschreven door uitstekende studenten en pas afgestudeerden. Iedere schrijver gaat bij ons door de keuring en elk uittreksel moet aan onze strenge, academische eisen voldoen. Onze schrijvers worden betaald per verkocht exemplaar, dus zijn ze er zelf bij gebaat om topuittreksels af te leveren. En dat doen ze dus ook!

Wat maakt ons beter dan anderen?

Je studeert veel beter als je dezelfde informatie op verschillende manieren krijgt uitgelegd. Daarom maakt StudieKalf.nl het je mogelijk om alle stof door te nemen waarna je aan het eind de meest recente tentamens of oefenvragen hebt zodat je meteen je opgedane kennis kan toetsen. Efficiënter leren kan bijna niet!

We zijn de beste en worden steeds beter!
De uittreksels van StudieKalf.nl worden hoe vaker ze worden gebruikt steeds beter. Hoe dat kan? Door jouw hulpvaardige en kritische blik! Kan een uitleg nog beter? Zo is StudieKalf.nl een uittrekselplatform dat constant in beweging is en jou aan de best mogelijke uittreksels helpt. Gebruikers die nuttige feedback geven bedanken wij voor hun steun door zo af en toe leuke prijzen te verloten.

Klinkt goed, ma wa kos da?
Weinig! En nog minder als wij een samenwerking hebben met jouw studievereniging.